Kat

Kat

For flere år siden landede en bog af Winnie Stubkjær i mine hænder, og en ny dimension i mit liv tog sin begyndelse. Det var bogen ” De kloge Dyr “, og jeg blev meget tiltrukket af det, Winnie kunne, nemlig tale med dyr.
Jeg havde omkring det tidspunkt, anskaffet mig min tredje kat. Jeg hentede Pelle hos Kattens Værn i Ålborg, og jeg valgte ham, fordi han var så rolig. Men, men – Pelle kom ikke og lagde sig hos mig, som mine to forrige katte begge havde gjort, og tog jeg ham op, blev han stiv som en pind. I min frustration anskaffede jeg mig endnu en killing, Honey som nu er godt 2 år. Men heller ikke Honey bryder sig om at blive taget op. Hun snor sig som en ål og miaver højlydt, til hun bliver sat ned igen, men hun kan dog godt finde på at komme og ” jogge “, når jeg har min bløde morgenkåbe på.
Jeg var ret så ked af at de ikke ville tages op og ellers kom og lå i mit skød, for indtil da havde jeg altid troet, at alle katte var kælne, især når de var vokset op hos en familie med børn, som Honey var. Og i min barndom havde vi altid katte.
Så til sidst kontaktede jeg Anne, som var blevet anbefalet af Winnie, og hun kunne fortælle mig et og andet.
Det viste sig at meget af problematikken lå hos mig. Jeg havde et lidt større alkoholforbrug end godt var.
I løbet af 2017 har jeg været i behandling hos mange forskellige behandlere og terapeuter, og den dag i dag arbejder jeg dagligt med mit misbrug, for jeg vil ikke forsage alkohol helt og aldeles.
Det har bevirket at Pelle, som før altid lå ude i badeværelset dels pga. varme i gulvet men også at han, som Anne fortalte mig behøver plads, fordi han er en meget sensitiv kat, nu ligger meget mere inde i stuen ved mig.
Jeg er overbevist om, at jeg nu, fordi mit misbrug er for nedadgående, vibrerer på et andet plan. Jeg er mere i balance med mine egne energier, og jeg har fået selvværd som gør en verden til forskel. Jeg må sige, at jeg har et godt liv nu. Jeg er glad, ikke overfladisk glad, men føler en grund-fæstnet glæde og taknemmelighed over mit liv.
Jeg har aldrig tvivlet på Anne, og jeg nærer næsegrus beundring for hendes evner.

P.S. Pelle vil gerne heales af Anne, og hvis finanserne tillader det, skal både Pelle og Honey heales igen.

De kærligste hilsner
IGM /2017

 

Jeg kontaktede Anne, da jeg havde brug for hjælp til at få tydet min kats ændrede adfærd (hun var begyndt at tage levende mus med ind i huset).
Jeg kunne mærke, at jeg havde svært ved at forholde mig objektiv til denne situation, så derfor kontaktede jeg Anne. Det har været en fantastisk oplevelse, hvor Anne med stor indlevelse, respekt og forståelse fik videregivet oplysninger og budskaber fra min kat på en rigtig god måde. I den opfølgende samtale med Anne, var hun omhyggelig med, at budskaberne blev forstået rigtigt, således der ikke opstod nogle misforståelser. Jeg blev bekræftet i mange af mine fornemmelser samt fik svar på mit spørgsmål om årsagen til den ændrede adfærd. Igennem Annes formidling fra min kat er jeg blevet bevidst om flere ting i mit liv og væren i livet. Det har endvidere bevirket, at vi nu mere betragter vores dejlige kat som et mere ligeværdigt medlem af familien, endda som værende en læremester i det at leve mere nærværende. Det vil jeg sige tusind tak for og kan kun give Anne mine varmeste anbefalinger.

Kærlig hilsen Annette Vigsø 2016

 

Vi kan fortælle dig Anne, det har været en stor hjælp for os at du har kommunikeret med vores hunde og kat, at få klarhed på hvad der er sket har gjort at vi er kommet igennem denne tid dette har stået på.
Det er tydeligt at vi alle har fået det meget bedre, det har hjulpet meget at tale med vores dyr, efter vi har fået klarhed på hvad der var sket.

Det var nok den mest gennemførte realistiske og indfølte og detaljerede kommunikation vi overhovedet kunne forestille os – Tusind tak for hjælpen. Det har været meget helende at høre og at læse.

De bedste hilsner i medvind AL og L / 2015