Om kommunikation med dyr

Om kommunikation med dyr

For mange dyr, som ikke før har oplevet en bevidst telepatisk kommunikation med et menneske, kan det være en overvældende oplevelse – og ofte en oplevelse som giver nyt håb for et bedre samliv med mennesker, eller en stor lettelse over at blive ”hørt”.
Det er lige så vigtigt for mig, at give dyret mulighed for frit at meddele sig med de emner, som er væsentlige for dyret, som det er at hjælpe ejeren til at få svar på sine spørgsmål. Således har jeg oftest flere telepatiske sessioner med dyret, inden jeg føler at både dyrets behov for at udtrykke sig, og ejerens behov for at få svar på spørgsmål, er tilgodeset.
Der kan være mange grunde for at bestille en telepatisk kommunikation:

  • Helbreds spørgsmål
  • Adfærds- og træningsproblemer
  • Spørgsmål vedr. trivsel
  • Nysgerrighed, for at høre hvordan dyret har det generelt eller med en specifik situation

Der er store forskelle, hvordan og hvor meget dyr meddeler sig. Men ofte bliver ejeren overrasket over, hvor præcise meldinger jeg kan videregive. Dyr ”ved” ofte meget mere om deres ejers liv, end hvad mennesker tror! Men dyr kan have brug for, at få forklaret en given (livs-)situation (ændring i familiesammensætning, flytning, salg m.m.) for at kunne trives igen. Jeg forstår mit arbejde som telepatisk kommunikator som en formidling af budskaber og synspunkter, fra dyr til menneske og fra menneske til dyr. 

TIL TOPPEN